Rødspætte 2015 – Praktiske informasjoner

Praktiske opplysninger vedrørende Rødspætte cup 2015

Vi reiser fra parkeringsplassen ved Gjesdalhallen i samlet flokk natt til torsdag 2. april kl 04 15.

Vi skal nå båten i Kristiansand som har avgang kl. 08.00.

Alle reisende med Ålgård HK, vil på forhånd ha fått utdelt en supporterjakke. Denne forventer vi at alle bruker som reiseantrekk på turen og under oppholdet i Danmark.

Vi stopper alle ved den siste Shell-stasjonen rett før Kristiansand. Der blir vi stående til reiseleder har gitt klarsignal om at billetter er avhentet. Reiseleder + 1 representant fra hvert lag vil stå i svingen rett etter nedkjørsel til innsjekk.

INNSJEKK FERJA

Ingen må kjøre inn mot innsjekk før de har mottatt billett. (beklageligvis kan vi ikke få disse tilsendt på forhånd)

Vi har bestilt frokost ombord på vei ned til Hirtshals. Dette er en frokostbuffet med «alt». Vi beholder plassene våre i restauranten hele overfarten.

Vel fremme i Hirtshals kjører alle direkte til Sæby. De som er usikre på veien, avtaler med en kjent om følge. Grunnet litt sen innsjekk på Sæby, planlegger vi også stopp for handling av dagligvarer på veien. Det kan være lurt at spillerne i hver leilighet har avtalt noe av menyen for påskehelgen. Erfaring har vist at dette kan ta noe tid dersom det ikke er avtalt på forhånd. Kostnaden til mat deles mellom de som bor i leiligheten.

Vel fremme ved Sæby Søbad vil Kate & Klaus Birger Ravndal ordne med nøkler til leilighetene og dele disse ut.

(se også vedlagt kart over området).

HUSK: Alt er betalt på forhånd. Ingen skal betale noe ekstra av strøm og vannavgift.

Lagleder/oppmenn er ansvarlig for at strømmåler i hver leilighet avleses ved avreise.

Alle må selv medbringe sengetøy (laken – dynetrekk/putetrekk), håndklær og toalettsaker.

Det er forbud mot inntak av alkohol for alle spillerne under hele oppholdet.

INNMARSJ

Torsdag kveld kl 1900 er det innmarsj i Arena Nord i Frederikshavn. Felles avreise fra Sæby kl 1800. I Arena Nord skal vi selvfølgelig vises igjen: ansiktsmaling, parykker – løstenner etc blir en selvfølge. Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Alle stiller i supporterjakken som er utdelt. Dette gjelder både spillere – foreldre og søsken og andre som er med oss på tur!

KAMPER

Fredag – søndag er det fullt kjør med kamper fra tidlig morgen til sen kveld.

Vi vil oppfordre alle til å stille opp på flest mulig kamper. Både til det laget den enkelte følger og de andre sju lagene fra Ålgård HK /Figgjo IL. Spillerne trenger all den støtten de kan få! Dette er også svært viktig med tanke på det sosiale engasjementet i klubben. Vi skal bruke denne anledningen til å bli virkelig godt kjent med hverandre, på tvers av alder og lag. Vi skal være best både på banen og ikke minst på tribunene!

Diskotek

Diskotek for spillerne blir søndag kveld. Da er sjåførene til det enkelte lag klar til å kjøre festglade ungdommer frem og tilbake til Frederikshavn. De lag som eventuelt har spilt seg frem til en finale på mandag 6. april, må selv vurdere om de skal delta på diskoteket.

Mandag 6. april blir det avreise fra Sæby Søbad senest kl. 10.00. Da MÅ alle leilighetene være ryddet og klare for utvask. Lagleder/oppmann må lese av strømmåler og sjekke at leilighetene forlates som ved ankomst – og levere strømavlesningsskjema + nøkkel til Kate & Klaus Birger.

Før avreise Hirtshals stopper alle ved tollstasjonen for utlevering av billetter. Båten hjem legger fra kai kl. 12.15 og er i Kristiansand kl. 16.30. På hjemturen har vi bestilt lunchbuffet i restauranten om bord. Dette er inkludert i prisen.

Vi regner med at vi hjemme på Ålgård ca kl. 19.00

Viktige telefonnummer: