Rødspætte 2014 Påmelding

PÅMELDINGSINFORMASJON

Vi gjentar suksessen fra tidligere år når det gjelder Rødspætte cup i påsken.

Dette året stiller vi med 8 lag fordelt på :
G/J 13, G/J14, G/J15, og J 18.

Opplegget blir likt som tidligere år, ved at vi reiser fra Ålgård natt til skjærtorsdag (17.april) og kommer hjem igjen mandag andre påskedag (21.april).

Vi har dette året booket 42 leiligheter ved Sæby Søbad. Vi baserer oss på at familier som er med, deler leilighet. Spillerne på de enkelte lag, får egne leiligheter og skal klare seg selv. (Hos J/G 13 må det overnatte minimum en voksen). Hver leilighet har to soverom, med 2 senger i det ene og 4 i det andre. Der er også mulighet for ekstraseng på det ene soverommet. De fleste leilighetene har 2 bad, men noen har bare 1 bad. Flott om dere allerede ved påmelding kommer med innspill om hvem som vil ligge sammen. Pga begrenset kapasitet må hver leilighet fylles mest mulig opp.

båten er det reservert frokostbuffet på Superspeed fra Kristiansand til Hirtshals på morgenseilingen. På hjemreisen har vi bestilt lunchbuffet.

Hvert lag kjører i sin egen minibuss, da dette har vist seg å være mest praktisk når vi er i Danmark.
Foreldre er selvfølgelig velkomne til å bli med bussen, så sant det blir nok plass. På lag med færre spillere er det nødvendig at busser fylles opp pga pris.

Prisen for Påsken 2014 blir som følger:

  • De som kjørte egen bil + leilighet 1800 kroner pr pers
  • Buss + leilighet 2150 kroner pr pers
  • Spiller i buss + leilighet + deltakerkort 2550 kroner pr pers
  • Barn under 4 år – gratis

ÅHK dekker reise/oppholdskostnader for 1 bussjåfør og 2 lagledere pr. påmeldte lag.

Vannforbruk og strøm i leilighetene er inkludert i prisen – men ikke mat.

Påmelding

Påmelding skjer til den enkelte oppmann/trener, snarest mulig – innen 10. desember. Ved kapasitetsproblemer vil dato for påmelding kunne være avgjørende.

Under oppholdet i Frederikshavn og Rødspætte Cup, vil vi anmode alle om å støtte opp om de lag som er aksjon til enhver tid. Det blir litt travelt, men jammen er det kjekt og!!

Informasjon fra våde danske venner :

Hilsen
Rolf – Anders og Hilde