351108378_601785251733201_7440975194852079855_n

Festivalstemning under Ålgård Cup

Festivalstemning

I helgen var ble det gjennomført Ålgård Håndball Cup på sentralidrettsanlegget.

Full rulle hele helgen med kamper på 6 baner. To i Ålgårdhallen, Gjesdalhallen og tre baner for de yngste i Jæderhallen.

Ute på parkeringen var det folkefest ved grillteltet i finværet. Her ble det flippet hamburgere og fiskeburger i et forrykende tempo. Solen gjorde nok ekstra sus for at både fersk smoothie og iskald slush føk ut i takt med produksjonen i teltet.

Pizza, pølser, pokebowl og sushi mettet mange hundre besøkende. Lapper, bakst og is gikk også unna.

Mange lokale lag deltok, men også lag fra Sauda, Bergen, Marnadal og Lillesand sov over på Solås skole. Her ble de vartet opp av dugnadsfolk med frokost og middag. Til og med tre Jenter 11 lag fra Sandnes teiste til Ålgård på cup og overnattet på Solås skole.

Flere hundre kamper ble spilt. Seier og tap. Mange ulike følelser som idretten ofte gir.

Kampene er viktige, men minst like viktig er alt som skjer mellom kampene. Vennskap på tvers av lag, på tvers av klubber, dansing etter fengende musikk, boccia, bading i Perlå, shopping på Ålgård og alt som følger med cup-livet.

Dugnadsgjengen (foreldre, besteforeldre, spillere, frivillige) gjorde en fantastisk innsats som vi er så takknemlige for. Vi kunne ikke gjennomført denne turneringen uten denne gjengen.

 

Resultater kan du finne her 

Følg gjerne Ålgård Cup på facebook – her er mange flere bilder fra helgen. Siden finner du her

 

Klubben signerer ny hovedsponsor Jæren Sparebank

Velkommen til Ålgård Håndball Cup 2024 kopi

Har du meldt på ditt lag til Ålgård Cup?

Velkommen til Årsmøte