Lagbilde 4.sep

Jenter 18 blir med i nasjonal serie – Lerøyserien

Denne helgen var 1.kvalikrunde i Lerøyserien for Jenter 18.

Ålgård måtte vinne sin pulje for å være direkte kvalifisert. Hønefoss, Kongsvinger og Bærum Topphåndball skulle gjeste Ålgårdhallen denne runden.

Ålgård åpnet med seier mot Hønefoss – 31 -21. God stemning i hallen. Bra start.

Kongsvinger vant over Bærum Topphåndball.

Lørdagskveld spilte Ålgård en kamp verken publikum eller spillerne vil glemme med det første. Det var forsvarsspill av ypperste klasse, målvakter som tok mye hvis Bærum fikk avlevert et skudd og i angrep stemte det meste. At seieren ble så stor som 32-14 var det ingen som hadde trodd. Bærum Topphåndball er et godt lag, men i denne kampen ble de regelrett overkjørt på alle vis.

Å nullstille hodet etter DEN kampen er ikke lett, og det viste på spillerne søndag formiddag. Nerver, utladning etter gårsdagen og litt slitne kropper og hode gjorde at siste og avgjørende kamp ble en thriller. Lite stemte, Ålgårdjentene fikk ikke flyten i verken angrep eller forsvar. Det ble et slit fra start til slutt. Meeeen jentene ga aldri opp og fightet det de kunne. Trenerteamet jobbet fra sidelinjen det beste de kunne. Ålgård slapp aldri taket og etterhvert så kjempet de seg helt i ryggen på Kongsvinger. Ålgård ble puljevinner og dermed direkte kvalifisert til Lerøyserien med seier eller uavgjort. Kongsvinger måtte ha seier. Når det gjenstår mindre enn 1 minutt ligger Ålgård under med ett mål. De kjemper og fighter, men Kongsvinger står godt i mot i forsvar. En siste mulighet. Det er frikast og Ålgård MÅ skyte etter frikastet er tatt for ikke å bli avblåst for passivt. Ballen går via forsvarsblokka, endrer retning, målvakt er utspilt, ballen går via stolperota og inn i mål. Men 5-6 sekund igjen klarer ikke Kongsvinger gjøre så mye og kampen blir blåst av. Ålgård blir puljevinnere. Kongsvinger og Bærum Topphåndball får en ny mulighet til å kvalifisere seg i oktober, mens Hønefoss dessverre ikke blir med i Lerøyserien denne sesongen.

Tusen takk til alle som møtte opp i hallen, takk til gjestende lag, takk til Ålgårdjentene + trenerteam og ikke minst en stor takk til foreldregruppen som laget flotte rammer for arrangementet sammen med andre frivillige.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen 🙂

 

 

Velkommen til Ålgård Håndball Cup 2024 kopi

Har du meldt på ditt lag til Ålgård Cup?

Velkommen til Årsmøte

Staysman event facebook-01

Dugnad – STAYSMAN