IMG_2947

Jenter 9 ble innhentet av 80-tallet

Jenter 9 ble overrasket av en gjeng fra fortiden på treningen mandag.

Denne treningen ble det børstet støv av 80-tallet.

Jentene trente som vanlig og ante lite om hva/hvem som skulle erobre banen midtveis i treningen. På lurt ventet foreldrene ikledd siste skrik fra 80-tallet klar for kamp.

Mens diskorytmene strømmet ut av høyttalerne ble det vist god innsats, mye god håndballspill, smil, latter og bevegelser som skulle ligne på håndball. Hvem som viste hva er litt usikkert, men niåringene vi snakket med etter kampen overbeviste oss at J9 vant KLART over foreldrene. Det lover godt for Ålgårddamene om noen år. Foreldrene måtte jo ha en “voksenkamp” også. Her er vi litt usikre på om det var selve spillet, teknikken eller klaging på dommeren som var i fokus. De fleste av spilleren prøvde å dele ut både skritt og tramp så fort ballen var i mål, heldigvis med glimt i øyet og høylytt latter.

Jenter 9 strålte etterpå med litt sosialt oppe i kafeen før januars beste trening av over.

Takk til sosialkomiteen på J 9 som steller i stand dette for laget. Her skapes det samhold blant både voksne og barn. Gir barna øyeblikk de vil ta med seg videre på sin ferd både på håndballbanen og ellers. Dette er IDRETTSGLEDE.

 

Klubben signerer ny hovedsponsor Jæren Sparebank

Velkommen til Ålgård Håndball Cup 2024 kopi

Har du meldt på ditt lag til Ålgård Cup?

Velkommen til Årsmøte