Klubben signerer ny hovedsponsor Jæren Sparebank

I midten av Mai signerte markedssjef Robert Gya ny hovedsponsor for klubben.

Jæren Sparebank vil bli godt synlige på drakter ,  gulv, led skjerm, og andre nye spennende reklame flater som kommer inn mot ny håndball sesong.

Avtalen strekker seg over 5 år, dette er en ekstremt viktig signering for ÅHK i denne størrelsen .

Vi jobber fortsatt aktivt med å lande flere avtaler i denne størrelseorden, klubben har som mål om å kjempe i toppen av 1 divisjon innen 2028.

Torsdagen 20 juni  kom administrerende banksjef i Jæren Sparebank, Geir Magne Tjåland og rådgiver i samme bank, Jan Birger Nevland på besøk i Ålgårdhallen.

Banken åpnet filial i Gjesdal i 2022 og har siden den tid begynt å få fotfeste i kommunen. Det håper de også at denne avtalen skal hjelpe dem ytterligere med.

Denne avtalen er med å synliggjøre oss og viser at vi vil være med å satse i Gjesdal, sier Geir Magne Tjåland.

Han er klar på at dette er en stor avtale for de også.Dette er den største avtalen vi har gjort i Gjesdal. Håndballklubben satser på topp, men også på bredden. Det er noe vi liker og veldig gjerne vil være med å støtte sier han.

Klubben går inn i noen uker med ferieavvikling, og med ny sponsoravtalen kan vi ta sommerferie.

Ønsker alle sammen en riktig god sommer!

Velkommen til Ålgård Håndball Cup 2024 kopi

Har du meldt på ditt lag til Ålgård Cup?

Velkommen til Årsmøte

Staysman event facebook-01