Ålgård - Tertnes Håndball Elite | NM Junior J20

NM 20 – veien mot final 8

Tirsdag 25.oktober var det klart for åttendelsfinale i NM 20 jenter.

Vi visste at Ålgård ikke hadde flaks med trekningen av motstander. Tertnes Elite – en av favorittene til å gå hele veien til Final 8 og cupfinalehelg. Elitespillere fra Tertnes og flere talenter fra Åsane som vi kriget med i 2.divisjon i fjor om opprykk til 1.div.

Jentene tok med seg godfølelsen fra seieren mot Fjellhammer i helgen og viste fra første sekund at de ville kjempe hardt for en kvartfinale i NM-junior. Første omgang var tøff og jevn. Høyrebacken til Tertnes hadde herjet med Sola dagen før og notert seg 8 mål. Mot oss så satte hun 10 av Tertnes sine 14 mål til pause. Vi hadde satt 16 baller i nettet.

Andre omgang var jevn og når det var 10 minutter igjen stod det 27-26 til Ålgård. Publikum var i storform i Ålgårdhallen og stemningen var elektrisk. I løpet av de 10 siste minuttene satte Ålgård inn 6 baller i nettet, mens Tertnes bare satte ett. Ålgårddamene vant 33 – 27 og tok seg dermed videre til kvartfinalen.

Motstander i kvartfinalen trekkes neste uke og kampen skal spilles innen 7.desember.

En eventuell semifinale skal spilles rett før jul og finalen går i SørAmfi i Arendal i februar under final 8.