Signering Henriette

Skifte av hovedtrener i Ålgård Håndballklubb fra neste sesong – sesongen 2022/2023

Tore Helgesen har vært med i trenerteamet til Ålgård Håndballklubb i 6 sesonger. De siste fire sesongene som hovedtrener.

Han har med sin store håndballkunnskap vært med på å videreutvikle laget og spillere i flere år. Når en trener har vært i klubben over tid, er det alltid naturlig å ta en stopp for å tenke veien videre de neste årene. Vi er godt fornøyd med det Tore har tilført spillere, laget og klubben. Det er ingen dramatikk i at vi nå har blitt enige om å ikke inngå ny kontrakt for neste sesong.

Tore blir ikke med oss som hovedtrener for damelaget kommende sesong, men vi er trygge på at han kommer til å gjennomføre kontrakten til siste slutt på en profesjonell måte, og gjøre det beste for Ålgård Håndballklubb og Ålgårddamene til siste sekund i sesongen 2021/2022, sammen med laget og klubben. Vi har enda en spennende halvsesong foran oss som vi gleder oss til.

Klubben har signert Henriette Henriksen Løge som hovedtrener fra sesongen 2022/2023. Henriette er tidligere landslagspiller fra Nærbø som nå jobber i Norges Håndballforbund Region SørVest, her har hun blant annet ansvar for klubbutvikling, spiller og trener-utvikling. Hun vil fortsette deler av sin jobb i NHF og blir hos oss i en deltidsstilling der hun skal ha hovedansvaret for vårt damelag i 1.divisjon.

Henriette var med på OL-landslaget som tok sølv i Barcelona i 1992. Hun har erfaring som spiller på toppnivå og i tillegg har hun mye erfaring som trener. Hun har vært trener på Nærbø i mange år og vært med å utvikle mange gode spillere på guttesiden de siste årene. Hun trente også Sola sitt damelag for en tid tilbake. Hun har vært innom aldersbestemte landslag som trener.

Det blir spennende å få Henriette sin kompetanse til å bygge videre på det som Tore har jobbet med de siste årene.

 

Klubben signerer ny hovedsponsor Jæren Sparebank

Velkommen til Ålgård Håndball Cup 2024 kopi

Har du meldt på ditt lag til Ålgård Cup?

Velkommen til Årsmøte