Lerøy

Sterk prestasjon av Juniorjentene 3.runde i Lerøyserien

I helgen gikk den 3.runden i Lerøyserien for 18-åringer av stabelen. Ålgård sine jenter tok turen til Østlandet og Gjerpenhallen.

Det var knyttet stor spenning til denne runden.

Før helgen hadde Ålgård

  • vunnet 3 kamper klart mot Lillestrøm, Kongsvinger og Rælingen.
  • tapt med 2 mål for Follo som ligger helt i toppen og kjemper om sluttspillplass

De skulle møte Gjepen og ubeseirede Reistad. Med tap i en av disse kampene ville håp om sluttspill etter fire rundet nesten vært umulig.

Jentene skuffet ikke. En knallsterk seier over Reistad med 5 mål i første kampen gjorde at jentene kun slippe skuldrene ned i siste kampen på lørdagskvelden. Det fikk Gjerpenjentene smertelig erfare. Ålgård valser over Gjerpenlaget og vant 41-23.

Etter helgens kamper topper Ålgård tabellen med 10 poeng. Reistad og Follo har like mange poeng men mindre målforskjell. Disse to lagene skal møtes i siste runde. Gjør Ålgårdjentene jobben i Drammen 2.april mot Fyllingen (5.plass) og Melhus (7.plass) så er jentene videre til sluttspillet i mai der de to beste lagene fra alle 4 puljene skal kjempe om å bli Norges beste lag for 18-åringer. Disse kampene blir på ingen måte «lette». I Lerøyserien er det bare gode lag som er med.  Det blir utrolig spennende.

Frem til 2.april skal det trenes godt, spilles mange kamper i 1.div, 2.div og juniorserien. Så her gjelder det bare å brette opp ermene og fokusere på arbeidsoppgaver og videre utvikling.

Her kan du se tabellen for Lerøypuljen til Ålgård

 

Dina-Klungtveit-Olufsen-2021.-Jon-Forberg2-1920x1280

Dina skal bruke VM-pausen i Rema 1000-ligaen på beste måte

KRONEKAMPEN STORSKJERM

KRONEKAMPEN 12.november

Ålgård - Tertnes Håndball Elite | NM Junior J20

NM 20 – veien mot final 8