Lerøy

Sterk prestasjon av Juniorjentene 3.runde i Lerøyserien

I helgen gikk den 3.runden i Lerøyserien for 18-åringer av stabelen. Ålgård sine jenter tok turen til Østlandet og Gjerpenhallen.

Det var knyttet stor spenning til denne runden.

Før helgen hadde Ålgård

  • vunnet 3 kamper klart mot Lillestrøm, Kongsvinger og Rælingen.
  • tapt med 2 mål for Follo som ligger helt i toppen og kjemper om sluttspillplass

De skulle møte Gjepen og ubeseirede Reistad. Med tap i en av disse kampene ville håp om sluttspill etter fire rundet nesten vært umulig.

Jentene skuffet ikke. En knallsterk seier over Reistad med 5 mål i første kampen gjorde at jentene kun slippe skuldrene ned i siste kampen på lørdagskvelden. Det fikk Gjerpenjentene smertelig erfare. Ålgård valser over Gjerpenlaget og vant 41-23.

Etter helgens kamper topper Ålgård tabellen med 10 poeng. Reistad og Follo har like mange poeng men mindre målforskjell. Disse to lagene skal møtes i siste runde. Gjør Ålgårdjentene jobben i Drammen 2.april mot Fyllingen (5.plass) og Melhus (7.plass) så er jentene videre til sluttspillet i mai der de to beste lagene fra alle 4 puljene skal kjempe om å bli Norges beste lag for 18-åringer. Disse kampene blir på ingen måte «lette». I Lerøyserien er det bare gode lag som er med.  Det blir utrolig spennende.

Frem til 2.april skal det trenes godt, spilles mange kamper i 1.div, 2.div og juniorserien. Så her gjelder det bare å brette opp ermene og fokusere på arbeidsoppgaver og videre utvikling.

Her kan du se tabellen for Lerøypuljen til Ålgård

 

Velkommen til Ålgård Håndball Cup 2024 kopi

Har du meldt på ditt lag til Ålgård Cup?

Velkommen til Årsmøte

Staysman event facebook-01

Dugnad – STAYSMAN